N Y H E T !


PT Gruppe/ KURS kun for gutta
La 2022 bli DITT beste år. Der du virkelig tar tak og hopper i det. Bestemmer deg, rett og slett.


NÅ har du en unik mulighet til å nå målet ditt


Vi starter opp en helt eget kurs og treningsgruppe med PT kun for gutta.


Dette blir en liten gruppe med faste medlemmer der du blir godt kjent med de andre og dere følger hverandre fra litt dårlig trent til en ekte Superspreking.


NB!

Vær rask med din påmelding og oppnå et helt RÅTT TILBUD!Mandag 7. februar starter vi opp 


2 felles trenigsøkter i uka for PT Gruppa; Mandager og onsdager kl 18.45 - 19.45 sentralt i byen. Noen økter vil også foregå i fjellet når våren kommer. 


PT Gruppe er ei mindre gruppe der kun kursdeltakere trener sammen og med god veiledning fra Personlig Trener/ fagperson. Dermed får vi et unikt miljø og samhold der vi følger hverandre fra start til mål, gjennom oppturer og milepæler, vi inspirere hverandre og det er "høyt under himmelen" :-)
INGEN QUICKFIX:

Kurset tar steg for steg og skal overhodet ikke være en "slankekur", men en bedre-form-og-helse-reise frem til sommeren.

Er det ønske i gruppa om å fortsette også etter sommeren, så gjør vi selvsagt det.


Men jeg kan love deg at du vil føle deg både sterkere, raskere, lettere og gladere når sommeren kommer. Tenk deg DEN følelsen! Det å ta trappa, motbakken uten å få åndenød. Men virkelig kjenne at dette mestrer du. Dette er faktisk verdens BESTE følelse. 


For å nå dette målet, er det viktig at du mestrer og trives på trening, noe vi gjør i mindre grupper der vi blir godt kjent med hverandre og dermed føler oss trygg sammen. 


OM DEG SOM VIL VÆRE MED:

Du må være motivert for å ta tak, nå eller aldri.

Sette av de to treningene i uka i agendaen din og prioritere det. Det betyr at du vil være opptatt mandager og onsdager denne timen hver uke (med unntak av påske og helligdager).


Når du er påmeldt vil du få eksakte datoer. Skulle det kollidere med en reise, vil du få hjemmelekse med treningsplan.SLIK GJØR DU:

Klikk på linken lengre ned (marit@utetrening.no) på siden her og send mail til meg der du forteller litt om formen din akkurat nå, om du har trent tidligere og hvorfor du eventuelt ramlet av den gangen. Vi har begrenset antall plasser, så det gjelder å hoppe i det. 


DETTE SKAL VI HA FOKUS PÅ:

Kondisjonstrening der vi starter på ditt nivå og bygger opp kondisen.

Vi kommer ikke til å starte med løping, så det trenger du ikke frykte, men etterhvert vil du mestre også dette. 

Vi skal også kjøre styrketrening og starter med egen kroppsvekt før vi tar i bruk utstyr. Vi starter modifisert og utvikler øvelsene underveis. Vi har fokus på riktig teknikk, pustemønster og at treningen gjør deg gjennomtrent slik at du unngår vondter og skader.


Du vil kun få Muskeljubel etter trening, og det skal du nyte for det betyr at du har gjort en solid innsats og fått i gang muskler som har lagt brakk en stund. 


HOVEDMÅL: 

Bedre form, bedre helse, lettere i kroppen og gladere i toppen. 


Visste du at trening utvikler hjernen og gjør deg smartere, mer løsningsorinetert, du takler stress mye bedre, løser oppgaver på jobben raskere og ser muligheter samt får bedre nattesøvn og energi på dagtid?

Dette viser siste forskning på hjernen og trening. Helt fantastisk. 


Er du bedriftsleder?

-Da bør du virkelig bli med i denne gruppa og gjerne utfordre en kompis eller medarbeider til å melde seg på. 


Gevinstene er mange. 


Ta vare på helsa di, det er faktisk det viktigste du har <3


EARLYBIRD-TILBUD:


4 dagers knallpris for deg som er raskt ute med din påmelding:


Book DIN plass NÅ!

Oppnå et RÅTT tilbud:


KUN kr 1999,- pr måned*

(Ordinær månedspris: 4000,-) 


Tilbudet starter mandag 17. januar og varer til 21. januar eller så langt vi har ledige plasser.

* Bindende påmelding


PRIS ETTER 21. JANUAR: Jubileumspris: KUN 2.999,-


I månedsprisen inngår 8 PT Gruppe treninger/ Kurs i en mindre gruppe med faste treningskompiser. I kursdelen lærer du riktig teknikk og pustemønster, motivasjon, ulike tips for hva som er lurt å gjøre for å nå målet ditt. LA 2022 BLI ÅRET DU TAR VARE PÅ DEG SELV.


Send meg info om deg her/ påmelding: