TIMEPLAN

Gruppetrening

Vi er i gang med MAI måned 


Vi jubilerer med NY TIMEPLAN for mai spekket med krutegode treningsøkter som er GULL for kropp & topp.  Trening er nemlig det eneste som gir deg økt ENERGINIVÅ, GODT HUMØR, GOD NATTESØVN og gjør at du også takler stress mye bedre.

HUSK at vi byr på NYHETER på Timeplanen hver måned i Jubileumsåret. 


Varierte, effektive og riktig sammensatte treninger basert på forskning og ulike treningsmetoder, nettopp for at du skal bli gjennomtrent samt unngå vondter og skader. 


Trening er vitenskap og det å være PT/ Gruppetreningsinstruktør er et FAG og et yrke. 


I dag nytter det ikke å ikke inneha grundig kunnskap og utdannelse innen trening dersom vi skal jobbe med dette faget. 


Her er en kort forklaring på våre timer i vinter:


RÅ Sirkeltrening en av våre desidert favoritter og signaturtimer. Du trener (med 2 meters avstand) mot en partner på ulike stasjoner og øvelser. Jeg har kontroll på fløyta og stoppeklokka underveis. Utstyr: underlag og hansker. 


Lavterskelonsdag

Dette er supert for deg som er ny og føler ikke i så supergod form.

PT GRUPPE kan du lese mer om på siden om "PT og PT Gruppe"


STERK Styrketrening fullkropps tung styrkeøkt der alle kroppens muskler får kjørt seg. Vi rullerer med ulike metoder fra uke til uke. Utstyr: strikk, underlag og hansker.


StramOpp styrketrening for hele kroppen med strikk, 2 rubberband/ miniband og underlag til fengende musikk. 


BUTTBurnBoost styrketrening for rumpa som er kroppens største muskelgruppe og står for en stor del av forbrenninga. Ei sterk rumpe gir også god rygghelse, raskere løpssteg og fjellturgange/ motbakke. Utstyr: underlag, 2 rubberband.


LIIT LavIntensitetIntervallTrening med bruk av egen kroppsvekt og det utsyret/ topografi som fjellet gir oss. Styrke, mobilitet, core, fleksibilitet mm.


STERK Build & Burn tung styrketrening i intervaller med løp og ulike typer hopp. En suveren og effektiv måte å komme i kanonbra form på. Utstyr: underlag og tunge vekter. Avsluttes med planking/ core. 


FjellTABATA endelig kan vi løpe igjen etter 1,5 år med coronarestriksjoner. Vårt intervallbaserte motbakkeløp kombineres med løpeøvelser. Utstyr: underlag.


HIIT + Core HøyIntensitetIntervallTrening med hopp, løp, styrke, mobilitet, spenst mm med avsluttende mage/ ryggtrening for god holdning og rygghelse. Utstyr: underlag


Komboøkter dette er ulike typer kombinasjoner med HIIT/ Styrke, HIIT/ Glutes (rumpetrening), altså 30 min med kondisjon og 30 min med ulike former for styrke. Utstyr: underlag, 2 rubberband, vekter. 


BootCamp Kondisjon, spenst, hopp, løp, styrke, core, mobilitet, fleksibilitet mm satt i et system med stasjoner og runder. Vi jobbber samlet som gruppe. Utstyr: underlag og det som finnespå treningsstedet. 


YogaFlyt Yoga i flytende sekvenser for å strekke ut hele kroppens muskler og roe ned pulsen. Utstyr: matte. 

Flow flyt mellom Yoga, Táichi, QuiGong, Aikido, Avspenning/ Meditasjon.

Pilates rolige/ langsomme bevegelser med fokus på core/ kjernemuskulatur til behagelig musikk.


AMRAP "As Many Rounds As Possible" er ei HIIT-økt med som navnet tilsier; høyt tempo og høy puls. Vi digger denne økta som er "fort gjort" med 40 minutter aktiv innsats pluss oppvarming og uttøying. Til energisk musikk. 

Utstyr: underlagExpress QuickFix ei kjapp og effektiv fullkropps HIIT-økt for deg som har dårlig tid eller ikke rekker Sirkeltreninga.

Utstyr: underlag, hansker. 


N Y H E T  2 0 2 2 :  


TABATA + Music for TABATA = SANT

Vi lanserer en helt ny rå og effektiv trening der musikken er et viktig element for intensiteten.

Egen kroppsvekt, supre øvelser som er korrekt sammensatt slik at du blir en råere utgave av deg selv på kortest mulig tid. Wohoo! VINN-VINN :-)


EMOM - Every Minute On The Minute


Dette er en supereffektiv treningsøkt som utfordrer både kondisjon, styrke, spenst, mobilitet med fokus på core, teknikk og pust.


Økta er kjapp og morsom, slik at du har TID TIL TRENING innimellom alle andre gjøre mål. 

Vi gleder oss :))


Og du, det kommer MER.....TIMEPLAN

WebTrening 365


Vi kan også tilby deg onlinetrening, som er Norges eneste utetrening på nett.WebTrening 365 ble startet opp i 2017 som et tilbud til mine kunder som var på ferie eller ikke rakk treningsøktene i fjellet når ting kom i veien.


Etterhvert har dette tilbudet eskalert og er nå tilgjengelig i hele verden. 


I dag har vi nesten alle våre utetreningskonsept på treningsvideoer som er tilgjengelig i WebTrening 365.


Egen TIMEPLAN gjør det superenkelt for deg å planlegge dine webtreninger. 

Du går rett og slett bare inn på Timeplanen og sjekker hvilke dager dine favorittøkter sendes og plotter inn i agendaen. 


Månedsabonnement og DropIn gir deg mulighet til enten å ta 1 eller flere måneder trening DER DU ER OG NÅR DU VIL, eller hoppe inn og ta en dag når du ikke rekker annen trening. Dette er knallbra ferie eller jobbreisetrening. 


Enklere blir det ikke.


BONUSER ligger fast inne på WebTrening 365. De fleste er effektive, kjappe og enkle økter påca 10 minutter som du kan ta i tillegg til dagens trening eller i lunsjen, før frokost eller lignende. 


PRISLISTE

Ordinære priser
I løpet av året:

Sjekk JUBILEUMS/ KAMPANJEPRISER for de ulike produktene på respektive sider.KONTAKT OSS

NARVIK

marit.reinkjoep@gmail.com

Tel: +47 928 35 159

Energi & Treningsglede


@jernmarit_trainer

Twitter

Facebook

Instagram

PROFIL


FØLG OSS