12 ÅR MED UTETRENING

Litt om meg:


Etter 25 år på full tid i treningsbransjen og nå 12 år ute i frisk fjelluft, elsker jeg fremdeles trening og jobben min. Jeg startet i SATS som gruppetreningsinstruktør både på sykkel og i sal, og koordinator gruppetrening, treningsansvarlig og allround gruppetreningsinstruktør, koreograf, opplæringsleder med evaluering av andre instruktører og timer, ansvar for timeplaner, markedsansvar samt treningsveileder og PT i Spenst ("datteren" til SATS). Deretter 1 år i Friskhuset med samme ansvarsområde. 


Utdannelse:

I tillegg til internasjonal lisensiert gruppetreningsinstruktør, treningsveileder og PT, så har jeg Bachelorutdannelse fra Norges MarkedsHøyskole (NMH/BI), Kommunikationsvetenskap og Psykologi grunnfag fra Umeå Universitet samt en rekke kurs innen digital markedsføring, videoproduksjon, tekst, salg og Journalistskolen med "Finn din skriveglød". Nå i 2023/24 er jeg i full gang medi 1 års desentralisert fulltidsstudie i Oslo for å oppgradere min gamle PT-utdannelse. Mitt motto er at så lenge jeg puster, så kan jeg lære nye ting.


Erfaring:

Jeg har vært fast treningsspaltist hver uke i 3 år i magasin og jeg har hatt utallige treningsreiser siden 2006 for både Saga, Ving, Via, Jomfrureiser (nå Vilja) og de seneste årene i eget firma rundt i hele verden både for det norske og det svenske markedet. Jeg var først "nord for Sinsenkrysset" med treningsreiser den gangen. 


Nominasjoner:

Jeg har også vært nominert til en rekke priser innenfor SATS/ Spenst (på landsbasis), gründerpriser både lokalt og nasjonalt samt vært nominert til Årets Markedsfører i 2020 I Narvikregionen. 


Mine skills:

er helt klart treningsglede, energi, utholdenhet, kunnskap, det å se alle (kundene mine sier jeg har øyne 360 grader rundt..)  legge til rette ved ulikt behov, løse utfordringer og alltid se muligheter, uansett. 

Du som kunde skal være i trygge hender når du trener hos meg og på vår utetrening, enten som PT kunde eller på gruppetrening. 


Jeg brenner for at også du skal finne treningsgleden og kjenne på verdens beste følelse etter trening. Helst også underveis....men det er kanskje for mye forlangt :-)

Om våre timer/ gruppetreningskurs

Vi rullerer på ulike egenutviklede treningskonsept innenfor kjente metoder, prinsipper og teknikker innen trening.

Alle våre timer er godt forankret i treningsvitenskap/forskning, er riktig sammensatt slik at du blir gjennomtrent og unngår vondter/ skader. Vi har stort fokus på riktig teknikk og utførelse av hver øvelse. 

EMOM (Every Minute On The Minute), AMRAP (As Many Rounds As Possible), TABATA (intervall 20 sekunder på, 10 sekunder pause x 8, i 8 -10 blokker), HIIT (Høy Intensitet Intervall Trening), RÅ Sirkeltrening, Core, Lørdags-BootCamp: her bruker vi egen kroppsvekt, underlag og det utstyret som finnes på stedet. StramOpp, STERK Styrketrening, Glutes: her brukes underlag, strikker, rubberband, benker og steiner. 

Alle gruppetreningskurs kan tilpasses deg og din form. Har du vondter, finner vi alternative øvelser. Du klarer uansett ikke å gjøre mer enn det du har kapasitet til. MEN du vil raskt merke fremgang. Det er en av de mange gevinstene med trening. HURRA!


Du får trene i både små PT Grupper (4-6 personer) og større grupper/ Kurs sammen med herlige og flotte treningsvenner til faste tider, faste deltakere og faste rammer i en begrenset periode. Dersom du ikke kjenner noen før første trening, lover jeg at du har fått deg nye venner etter økta. Hittil har jeg tilgode å se at noen føler seg alene eller utenfor på våre gruppetreninger/ kurs. Så er du ny, ikke vær redd for å ta sats og hoppe i det når vi starter opp nye kurs. Du har intet å frykte, for vårt treningsmiljø er supert og inkluderende takket være en herlig gjeng som du møter hos oss. 


VELKOMMEN TIL VERDENS BESTE TRENING :-)

VINTER/VÅR

2024

Ta kontakt for påmelding til vårt NYE gruppetreningskurs, PT, PT Duo eller PT Small Group og PT Bedriftstrening.